Seria e Ekspozitave Pranverë dhe Verore 2024 "Dëshira e Artistit" Ekspozita Solo Ni Ruihong
Programi Artist-in-Residence 2024
2024 Pranverë dhe Verë "Ekspozita Dixhitale e Krijimit dhe Koleksionit NFT - Ai, She, It∈Multiverse"
Political Planning Project Internship Limited
Menyja